Programari : 0735.880.282

Consultatia Metatron

Ce este sistemul de diagnostic METATRON:

 • este un dispozitiv medical omologat in CE
 • este un dispozitiv de biorezonanta care foloseste metoda de diagnostic NLS
 • este produs de Institutul de Psihofizica Practica(IPP) din Omsk, Rusia
 • in acest moment este cel mai performant sistem de diagnostic prin biorezonanta
 • este portabil, usor, neinvaziv si nedureros
 • metoda de diagnostic NLS are la baza notiuni din medicina traditionala chineza(TCM), ayurvedica, fizica cuantica, biochimie, etc.
 • este rapid si sigur(in maxim o ora se poate aprecia starea de sanatate a organismului pacientului fara a folosi alte aparate, adica este o miniclinica)
 • costuri de intretinere minime, nu necesita consumabile, fiabilitate excelenta.

Ce face sistemul de diagnostic METATRON :

 • evalueaza precis starea functionala a organismului sub forma unei analize locale NLS
 • controleaza eficienta si rezultatele diferitelor terapii aplicate
 • conduce variate tipuri de cercetari: de la schimbari functionale pana la aberatii cromozomiale
 • evalueaza capacitatile adaptative ale organismului pacientului
 • localizeaza focarul primar al unei afectiuni
 • evalueaza calitativ parametrii homeostazici de baza
 • indica individualizat cele mai eficiente remedii(alopate, fitoterapeutice, homeopate, suplimente nutritive, cristale, remedii florale Bach, apicole, cosmetice)
 • determina flora activa patogena, alergeni, metale grele, enzime, hormoni, markeri oncologici, imunoglobuline (pentru depistarea starilor de imunodeficienta)
 • apreciaza starea emotionala a pacientului si stabilirea legaturii intre starea psihoemotionala si cea somatica( caracteristicile spectrale a 73 emotii)
 • evalueaza predispozitiile genetice ale organismului
 • inhiba activitatea florei patologice active prin metacorectie
 • stocheaza rezultatele investigatiilor cu scopul urmaririi in dinamica a modificarilor functionale patologice

Unde si de catre cine poate fi folosit sistemul de diagnostic METATRON:

medici de familie,medici specialisti, terapeuti, policlinici, spitale, institutii educationale, scoli si gradinite, centre spa&fitness, medicina sportiva etc.

Cursuri de utilizare si specializare organizate de:

 • UMF Bucuresti
 • Institutul de Psihofizica Aplicata(IPP) din Omsk, Rusia prin Reprezentantul oficial in Romania, compania QUANTUM LIFE SRL

Cercetarile Institutului de Psihofizica Aplicata (IPP) din Omsk au creat un sistem de investigare, fara analog in lume, numit Metatron, care permite urmarirea oricaror conditii din organismul uman, prin schimbarile vibratiilor specifice oricarui tesut din corp. Sistemul de Analiza Nonlineara (NLS) e tehnolgia informationala cea mai avansata a acestui secol si poate fi considerata cea mai remarcabila si avantajoasa realizare a stiintei moderne naturale. Sistemul de diagnostic Metatron se bazeaza pe analiza spectrala a campului magnetic a oricarui subiect biologic. Acest lucru este unic si fara comparatie in lume astazi.

Aparatul Metatron dezvoltat de IPP permite producerea unei activitati bioelectrice specifice neuronilor cerebrali, ceea ce face posibila amplificarea selectiva a semnalelor greu detectabile, pe masura fluctuatiilor statistice, izolarea si decodarea informatiei pe care acestea o contin. Astfel dispozitivul Metatron ia "pulsul" acestei radiatii chiar in locul emiterii pentru a o decoda si afisa pe monitorul computerului unde exista un model virtual al organului reprezentat in culori specifice. De asemenea, modelele softului Metapathia ofera medicilor o proiectie tridimensionala a organelor interne. Punctele marcate prin culoare, localizate pe desen, ajuta la depistarea mai precisa a locului procesului patologic. Este posibila interpretarea procesului de dezintegrare a structurilor biologice şi stabilirea unui prognostic prin compararea distributiei punctelor colorate pe modelul virtual al organului scanat, urmarind dinamica schimbarilor pe o perioada de timp.

Pentru a putea defini o patologie intr-o anumita arie, e necesara investigatia la nivelele profunde ale organului pana ce focarul patologic e localizat.

Principiul fundamental in dezvoltarea sistemului de diagnostic Metatron a fost ipoteza ca organismul uman are un tipar electromagnetic informational care e capabil sa raspunda stimulilor electromagnetici externi.

În 1950 R. Voll a descoperit si dezvoltat un sistem de testare electrica a punctelor de acupunctura ale organismului. Spre deosebire de diagnosticul prin metoda electropuncturală Voll, care masoara potentialele energetice ale organelor si sistemelor in punctele biologic active (BAP) si care arata indirect conditia unui organ (deseori cu erori considerabile), metoda NLS si sistemul de diagnostic Metatron face o evaluare directa a conditiei unui organ prin intermediul oscilatiei rezonante amplificate a organului investigat folosind un senzor trigger noninvaziv. Fiecare organ si celula au oscilatiile lor distinctive inregistrate in memoria computerului si pot fi afisate pe ecranul monitorului printr-un grafic ce reprezinta conditiile schimbului de informatii intre organ (tesut) si mediul inconjurator.

Orice proces patologic are graficul sau distinctiv.

Programul Metapathia contine o multime de grafice, de procese patologice cu toate stadiile progresive, în functie de varsta, sex si alte variatii luate in calcul.

După citirea frecventelor caracteristice ale subiectului biologic testat, sistemul compara gradul de asemanare spectrala al acestuia cu tesutul sanatos sau patologic pentru a obtine cel mai apropiat proces patologic sau predispozitie. In cazul in care procesele sunt similare modelul de diagnostic virtual permite scoaterea in evidenta a diagnosticului diferentiat in functie de patologie. O alta oportunitate minunata oferita de analiza NLS e testarea medicamentoasa. Sistemul de diagnostic Metatron ofera oportunitatea unica a inregistrarii oscilatiilor frecventelor oricarui preparat si adaugarea lor la cele cateva mii deja existente in baza de date. Sistemul Metatron cauta apoi remediul care are caracteristicile spectrale cele mai apropiate de procesul patologic, astfel selectand cel mai eficient remediu. Chiar si in acele cazuri rare cand simptomele clinice sunt tipice, metoda de diagnostic NLS permite accesarea informatiilor aditionale despre amplitudinea defectului, oferind astfel un prognostic. In majoritatea cazurilor metoda NLS ne ofera posibilitatea stabilirii unui prognostic prompt si a unei variante corecte de tratament.

Inventatorul sistemului de diagnostic NLS e considerat academicianul Svyatoslav Pavlovich NESTEROV care in 1988 a inventat un senzor trigger, astfel luand nastere sistemul. Metoda de diagnostic NLS e încă în dezvoltare. Metodele se imbunatatesc foarte rapid, astfel incat versiunile sistemului sunt reinnoite la fiecare 6 luni. Asta inseamna ca prin utilizarea noilor sisteme precizia si viteza cresc. Evident ca metodele dinamice precum vizualizarea 3D a rezultatelor cercetarii curand vor fi aplicate. Deosebirea fata de CT şi RMN este ca Analiza NLS nu necesita campuri de intensitate crescuta. Aceasta metoda este foarte utila in cercetarile metabolice, in special la nivel celular.

Metoda NLS poate fi folosita si in domeniul aplicatiilor practice. Interventiile chirurgicale simple, precum biopsia, efectuata de mult timp cu ajutorul ultrasunetelor, fluoroscopiei si computer tomografiei, poate fi astazi controlata de NLS. Costurile sistemului de diagnostic Metatron e mult mai scazut decat costul altor metode de diagnostic computerizat. Comparativ cu alte metode de diagnostic computerizat, Metatron permite stabilirea diagnosticului anatomopatologic cel mai bun. Acest avantaj împreună cu siguranta folosirii aparatului Metatron promoveaza rapid dezvoltarea metodei de diagnostic NLS.