Programari : 0735.880.282

Se poate invinge cancerul cu ajutorul informatiei ?

Cateva referinte statistice

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii, in ultimii ani in Rusia, s-a observat cresterea brusca a cazurilor de afectiuni oncologice. Acest lucru este confirmat de urmatoarele date :astazi, fiecare al 4-lea barbat sufera de cancer pulmonar, fapt pe care medicii il pun pe seama fumatului excesiv. Aproximativ 1/5 dintre femeile bolnave de cancer, merg la medic avand cancer mamar. Si, in ultimii doi ani pe locul al doilea ca numar de bolnavi s-a situat cancerul de piele, cancerul de stomac ocupand locul al 3-lea. Cel mai adesea, copiii sunt cei care se imbolnavesc de leucoze. Anual, medicii anunta 3 –3,5 mii de pacienti cu afectiuni oncologice.

Cresterea numarului de imbolnaviri pe fondul scaderii numerice a populatiei dovedeste inmultirea reala a cazurilor de afectiuni oncologice. Numarul absolut de bolnavi de cancer in 2000, in Rusia a fost de peste 448000 de bolnavi, cu diagnostic primar. Adica, in medie, la fiecare ora in centrele medicale ruse se inregistreaza peste 50 de afectiuni oncologice. Si aceasta statistica trista ameninta sa creasca. Aceasta inseamna cu medicina nu face fata acestei boli. Sau exista alte mijloace de lupta cu cancerul ?

Tocmai din acest motiv, ne-am intalnit cu Directorul ZAO NTT “ Virus “, profesorul Ghenadyi Alexandrovici Markov, de al carui nume - in ultimii 20 de ani - se leaga o serie de succese impresionante in tratarea cancerului, in calitate de autor al realizarilor din acest domeniu al medicinei.

 Operatii fara sange

Din pacate, medicina oficiala, in esenta sa, este conservatoare. – spune profesorul G.A. Markov. – si tocmai din acest motiv, ea are o atitudine foarte reticenta fata de noile realizari si perspective din domeniul medicinii, in general, si in domeniul oncologiei in particular. Pentru ca, iata, se poate realmente lupta cu afectiunile maligne. Noi aplicam o metoda care difera in principiu de metoda traditionala de tratament, anume o metoda elaborata de mine in premiera, in urma cu 20 ani si care nu are analog in lume. Denumirea sa este: “Metoda stimularii biologice si corectarii fenotipului organismului uman”, adica tratament prin intermediul actiunii informationale asupra celulelor organismului bolnav.

Metoda este eficienta in tratamentul afectiunilor maligne si benigne, cat si a altor afectiuni oncologice la care simptomele tumorii nu sunt manifeste, de pilda leucozele. Tratamentul se aplica afectiunilor oncologice in orice faza, cele profund neglijate cat si cele considerate pana acum incurabile.Chiar si atunci cand arsenalul modern al medicinii traditionale se dovedeste incapabil sa ajute bolnavul, metoda informationala, in majoritatea cazurilor da rezultate pozitive.

La 80% din bolnavii, dupa prima cura de tratament aplicat, imediat dupa terminarea acesteia s-a constatat o imbunatatire a starii generale, exprimata prin reducerea dimensiunilor tumorii sau stagnarea evolutiei acesteia, disparitia metastazelor, s.a.m.d. In prezent exista bolnavi care au fost vindecati in totalitate cu ajutorul acestei metode, bolnavi la care, timp de mai bine de 20 ani nu s-au constatat recidive. Ce avantaje indubitabile mai prezinta metoda de tratament a profesorului Markov ? In primul rand, in cazul formatiunilor maligne nou aparute, metoda Markov se poate folosi atat ca metoda de tratament dominanta cat si ca procedeu auxiliar, care permite diminuarea efectelor secundare ale terapiei traditionale, a carei actiune o intensifica. De exemplu, in cazul iradierii prin metoda roentgen sau cu izotopi, are loc o reprimare brusca a sistemului imunitar al bolnavului. Numarul de leucocite scade puternic, ajungand la valoarea critica.

In cazul metodei Markov, in timpul administrarii preparatelor trapeutice in aceasta perioada, se mentine conditia sistemului imunitar, se reduce considerabil perioada de restabilire a organismului, se imbunatateste toleranta la urmatoarele cure de chimiotarapie. In al 2-lea rand, chiar daca metoda informationala s-a dovedit neputincioasa in stadiul terminal al bolnavului, ea permite bolnavilor sa renunte la narcotice si sa traiasca activ, prelungindu-i considerabil viata. Si in fine, in al 3-lea rand, in prezent la centrul “Virus”, sunt deja elaborate o serie intreaga de aparate informationale, capabile sa vindece aproape orice forme de afectiuni oncologice. Si, ceea ce nu este mai putin important, metoda informationala de tratament al afectiunilor oncologice este cea mai inofensiva.

” Este suficient sa spunem ca in doispezece ani de activitate a centrului nostru, - spre deosebire de medicina chirurgicala traditional - niciodata nu am patruns realmente in organismul uman. Operatiile noastre sunt complet nesangeroase” –afirma Genadii Alexandrovici.

Ce inseamna metoda informationala a profesorului Markov? In ce consta genialitatea si simplitatea ei ?Pentru aceasta este nevoie sa ne familiarizam cu deschiderea stiintifica a lui Ghenadyi Alexandrovici.

Multe procese care au loc in materia din spatiu, folosesc undele neutre, acustice (adica mecanice), ale acestei materii - neutrino -, cu energie redusa – povesteste Markov. – Prin analogie, acestea pot fi comparate cu cuantele de lumina, care se comporta ca particulele, desi undele electromagnetice din gama radio nu au proprietatile particulelor, insa natura lor este asemanatoare.Undele neutre au primit denumirea istorica de « neutrino », atunci cand au fost descoperite, in urma studierii de catre fizicieni a particulelor elementare. Savantii au dezvaluit particulele neutre, purtatoarele energiei la scindarea particulelor, insa in intreaga lume, pana in momentul de fata, fizicienii nu au putut intelege natura neutrinului. Din punctul nostru de vedere, este vorba de unde din gama de inalta frecventa, care poseda proprietatile particulei.

Eu am identificat procedeul de transformare a campurilor electromagnetice in unde acustice, in vacuum tehnic, ceea ce a dus realizarea unor aparate care permit crearea neutrinilor in gama radio, care nu au proprietatile particulelor, pe cand gama de inalta frecventa are caracteristicile particulei la nivelul gamei luminii ultraviolete a radiatiei electromagnetice.

Cu ajutorul acestor aparate se poate dirija desfasurarea proceselor chimice, se pot sintetiza noi materiale, realizand conditii care difera de cele de pe pamant, de asemenea se poate influenta procesul dezvoltarii matritelor in procesarea preparatelor medicale. Acum ele se folosesc pentru prima data in tratarea persoanelor cu afectiuni oncologice, imunodeficienta bolilelor grave, cat si in scop terapeutic. Aceste aparate, numite de noi « Tunuri cu neutrino », permit sa se controleze in timp densitatea materiei spatiului si, in acest mod sa se creeze in volume mari, campuri informationale acustice, din gama sonica si ultrasonica, pana la gama supersonica. Tunurile cu neutrino informationale, in functie de gama de frecventa a undelor acustice radiate, sunt capabile sa transforme energia electrica in oscilatii mecanice ale materiei spatiului, cu un coeficient inalt de actiune utila si sa focalizeze undele neutre pe obiect pana la o mare densitate. Principiul elaborat este in opozitie cu legile fundamentale existente in natura, si acceptate in societate, pe care multa vreme nimeni nu s-a decis sa le incalce. Actionand cu un flux de neutrini cu densitate mare, asupra materialelor organice, este posibila dirijarea atat a structurii cat si a constitutiei intr-un interval larg…

Cu alte cuvinte, tunurile cu neutrino distrug direct celulele maligne si le insanatosesc pe cele bolnave prin actiunea informationala. « Metoda informationala » a lui G.A. Markov – este practic tot o operatie chirurgicala, insa una care nu necesita interventia chirurgicala nemijlocita. Aceste tunuri cu neutrino, la ZAO NTT “Virus” s-au folosit in tratamentul afectiunilor oncologice in ultimii 10 ani.

De la cancer – la diateza

In afara de tunurile cu neutrino, la ZAO NTT “Virus” s-au elaborat pentru tratament, Adaosurile Biologic Active (ABA) [suplimente alimentare biologic active si Aparatele BioInformationale (ABI). Esenta destinatiei acestora consta in urmatoarele : ABI se folosesc pentru actiunea informationala. Au o constructie originala, constand dintr-un generator de semnale electrice pe care le transforma in radiatie electromagnetica, magnetica, acustica sau neutrino. Toate tipurile de radiatii sunt inofensive si transmit informatia, actionand nemijlocit asupra celulelor. Ele sunt realizate pe baza deschiderii noastre fata de dirijarea structurilor ereditare ale organismului.

Schema de operare a aparatului este stabilita de medic in fiecare caz concret. In ceea ce priveste ABA (adaosuri biologic active/ suplimente alimentare bilogic active) sau SIC (structuri imunocorective), exista urmatoarele varietati: Fitococktailul “Liubitelskiy” si seria “Fitococktail Markov”, “Balsamul Markov”. ABA se fabrica din produse alimentare, decocturi si infuzii de plante medicinale, produse de apicultura, insa efectul terapeutic specific se manifesta numai dupa o prelucrare speciala in campul magnetic, in cursul procesului de fabricatie. ABA nu contin adausuri chimice, datorita carui fapt sunt excluse in totalitate reactiile toxice, alergice si alte complicatii, caracteristice preparatelor farmaceutice. Preparatul are o actiune sistemica generala asupra intregului organism. ABA rezolva si sarcina actionarii orientate pe obiectiv, asupra fiziologiei diferitelor tesuturi sau organe, fiind capabile sa pastreze informatia cel putin un an, ceea ce permite aprovizionarea bolnavilor cu preparatul terapeutic in orice regiune.

Efectul actiunii terapeutice a adaosurilor biologic active, consta in restabilirea si stimularea sistemelor de protectie si regenerative ale organismului, a caror suprasolicitare constituie principala veriga in aparitia si dezvoltarea majoritatii bolilor. In acest fel, pot fi tratate cu succes nu numai afectiunile oncologice, ci si cele alergologice, bolile de piele, ginecologice, endocrine si alte maladii.

Toate fitococktail-urile indeplinesc functia de imunocorector. Acestea sunt produse unice, fara analog in practica medicala mondiala. Efectul actiunii lor terapeutice consta in restabilirea si stimularea functiilor de aparare si regenerare ale organismului si distrugerea celulelor bolnave. Fitococktailurile au capacitatea de a mari stabilitatea si rezistenta oganismului la actiunea agentilor bacterieni, virotici , si a altor factori nefavorabili din mediul inconjurator. Practica de zece ani a demonstrat eficienta fotococktailurilor in profilaxia si tratamentul starilor cu imunodeficienta, afectiunilor alergice si dermatologice, a bolilor endocrine, bolilor cailor respiratorii, ale tractului gastro-intestinal, inclusiv disbacterioze, acutizarilor sezoniere ale ulcerului si numeroaselor forme de cancer. In scop profilactic (pentru cresterea rezistentei organismului), fitococktailurile se recomanda in perioadele de crestere sezoniera a nivelului imbolnavirilor cu infectii bacteriene si virotice, in perioadele de efort fizic si intelectual intens, in stresul acut si cronic.

”Pentru a demonstra actiunea fitococktailurilor , va voi prezent experienta sintetizata a aplicarii acestor preparate in alergologie” - spune profesorul Markov. – Tinerea indelungata sub observatie a bolnavilor cu diferite afectiuni alergice, care au consumat fitococktail, ne permite sa constatam eficienta de netagaduit a acestuia in afectiuni cum ar fi alergia alimentara, alergia polivalenta, dermatita atopica , rinita alergica, lupus, astmul bronsic infectios-alergic si atopic, diateza exudativa la copii. Rezultate clinice pozitive s-au obtinut in marea majoritate a cazurilor, indiferent de tipul agentului alergen, adica in alergia la alimente, la plante, praf, microbi si cele de provenienta animala. Am obtinut efecte pozitive practic la toti bolnavii care s-au adresat centrului, suferind de alergie alimentara, alergie polivalenta, dermatita atopica. Rezultate pozitive in proportie de 90% se observa in administrarea acestor preparate bolnavilor de astm bronsic.

Cum se poate ajunge la Institutul “Virus” ?

“Pe langa Centrul de cercetare “Virus” este acreditat un cabinet de oncologie. Putem primi bolnavii din grupa IV de observatie dispensarizata, adica numai aceia care se preteaza la tratament simptomatic (cazuri neglijate, care au contraindicatii, carora li s-a refuzat in totalitate tratamentul). De aceea pacientii care au fost tratati in clinici oncologice sau alte institutii medicale sunt primiti numai cu permisiunea medicului currant”. – spune Markov.

Pentru a ajunge la “Virus”, bolnavii nu intampina dificultati. Bolnavul nu trebuie decat sa prezinte documentele (extrasul din fisa de dispensar, rezultatele investigatiilor). I se intocmeste o alta fisa medicala de tratament in ambulatoriu, dupa care i se da tratamentul. Pacientul, urmand recomandarile medicului, va fi examinat periodic in institutiile medicale la locul de rezidenta si rezultatele examenelor investigatiilor se comunica medicului curant de la Centrul “Virus”. Dinamica modificarii starii bolnavului se consemneaza in fisa medicala de ambulatoriu. In acest fel, bolnavul trebuie sa vina la “Virus” numai pentru sesiunile ABI (la aparatele bioinformationale). Restul timpului el ramane la domiciliu. Adaosurile biologic active se administreaza tot la domiciliu. Daca bolnavul este intr-o stare foarte grava, se practica tratamentul prin corespondenta, adica i se trimit preparatele la domiciliu (postal, cu trenul, prin curier). Cand pacientul se simte mai bine, se poate deplasa la centru, pentru sedintele ABI. Si pentru acesti bolnavi se intocmeste o fisa de tratament in ambulatoriu , iar comunicarea cu medicii de la “Virus”, schimbul de documentatie se face prin intermediul rudelor, cunostintelor bolnavului sau prin posta, fax. Aceasta practica o folosim deja la Centrul “Virus” de cativa ani.

“Oncologia fara spitalizare“

Tragand concluziile la intalnirea sa cu corespondentul ziarului nostru, Ghenadii Alexandrovici Markov a numit 5 prioritati strategice ale demersului sau :

1. pastrarea deschiderii stiintifice avangardiste pentru actiunea mutagenetica asupra organismelor pluricelulare, pe care s-a pus pecetea – in secret, in iunie si decembrie 1997. Tocmai pe aceasta deschidere (perspectiva) se bazeaza metoda de tratament de la « Virus ». In acest moment nu ne preocupa nivelul ereditar ci actiunea asupra structurilor fiziologice ale organismului. In recenzia la materialele prezentate, referitor la stimularea biologica si corectia fenotipului organismului, colaboratorul stiintific principal al Institutului de oncologie clinica RONT RAMN, candidat in stiinte medicale, E.A.Ceremiskin, afirma ca intr-adevar, « noile solutii, capabile sa imbunatateasca considerabil rezultatele tratamentului bolilor oncologice cel mai adesea apar la limita de demarcatie dintre stiinte. De asemenea trebuie remarcat ca punctele de aplicatie ale cercetarilor intreprinse - incercarea de modificare a informatiei genetice a celulelor maligne si corectia starii imunitare – tin de cele mai de perspectiva orientari din oncologie ca stiinta.

2. caracterul ambulatoriu al tratamentului permite cuprinderea unei paturi largi a populatiei, intrucat nu necesita spitalizarea, si permite deservirea si aprovizionarea pietii.

3.valoarea redusa a tratamentului. Cea mai ieftina dintre toate metodele existente de tratare a cancerului. Politica noastra de formare a preturilor se bazeaza pe cheltuielile de productie care nu sunt mari si ne permit sa mentinem preturile scazute.

4. este simplitatea procesului de tratament: tratarea la aparate se realizeaza fara contact direct si este suportata usor de pacienti (organismul nu are reactii dureroase la aparate). Si ultima – independenta fata de furnizori. Noi comercializam ABA, fiind in acelasi timp si producatori.

Numai in acest an, prin ZAO “Virus” au trecut aproximativ cinci mii de bolnavi de cancer. Cate alte zeci de mii de oameni au scapat aici de boli, altadata considerate incurabile, nu mai amintim aici.