Programari : 0735.880.282

Se poate invinge cancerul cu ajutorul informatiei ?

Cateva referinte statistice

Potrivit datelor Ministerului Sanatatii, in ultimii ani in Rusia, s-a observat cresterea brusca a cazurilor de afectiuni oncologice. Acest lucru este confirmat de urmatoarele date :astazi, fiecare al 4-lea barbat sufera de cancer pulmonar, fapt pe care medicii il pun pe seama fumatului excesiv. Aproximativ 1/5 dintre femeile bolnave de cancer, merg la medic avand cancer mamar. Si, in ultimii doi ani pe locul al doilea ca numar de bolnavi s-a situat cancerul de piele, cancerul de stomac ocupand locul al 3-lea. Cel mai adesea, copiii sunt cei care se imbolnavesc de leucoze. Anual, medicii anunta 3 –3,5 mii de pacienti cu afectiuni oncologice.

Cresterea numarului de imbolnaviri pe fondul scaderii numerice a populatiei dovedeste inmultirea reala a cazurilor de afectiuni oncologice. Numarul absolut de bolnavi de cancer in 2000, in Rusia a fost de peste 448000 de bolnavi, cu diagnostic primar. Adica, in medie, la fiecare ora in centrele medicale ruse se inregistreaza peste 50 de afectiuni oncologice. Si aceasta statistica trista ameninta sa creasca. Aceasta inseamna cu medicina nu face fata acestei boli. Sau exista alte mijloace de lupta cu cancerul ?

Tocmai din acest motiv, ne-am intalnit cu Directorul ZAO NTT “ Virus “, profesorul Ghenadyi Alexandrovici Markov, de al carui nume - in ultimii 20 de ani - se leaga o serie de succese impresionante in tratarea cancerului, in calitate de autor al realizarilor din acest domeniu al medicinei.

Citește mai departe:Se poate invinge cancerul cu ajutorul informatiei ?