Programari : 0735.880.282

Spitalul clinic militar districtual nr. 333

Spitalul clinic militar districtual nr. 333 din Districtul Militar Siberian. Referinte cu privire la folosirea metodei Markov în practica clinica în sectiile spitalului.

Sectia de chirurgie septica.

Scopul cercetarii: Evaluarea eficientei utilizarii Fitococktailului “Liubitelskiy” in tratamentul bolnavilor cu procese purulent-necrotice.

Concluzia: Utilizarea metodei a permis reducerea considerabila a evolutiei modificarilor necrotice ireversibile in tesuturi si respectiv accelerarea curatarii leziunilor, reducerea duratei de tratament a bolnavilor, realizarea mai rapida a reabilitarii medicale si sociale a pacientilor. Trebuie remarcat in special faptul ca, in majoritatea cazurilor, utilizarea fitococktailurilor permite transformarea unui proces infectios de tipul cangrenei umede intr-o necroza uscata, reducand astfel nivelul amputarilor inevitabile.

Metoda este recoamandata pentru utilizare in practica clinica de tratament a bolnavilor internati în sectia de chirurgie.

Sectia de endocrinologie.

Scopul cercetarii: Evaluarea eficientei utilizarii Fitococktailului “Liubitelskiy” in tratamentul complex al bolnavilor cu diabet zaharat de tipul II.

Concluzie: In cazul tratamentului complex al bolnavilor cu diabet zaharat de tipul II cu preparatul Fitococktailul “Liubitelskiy” s-a observat ameliorarea starii la 70.3% din pacienti. Metodologia de tratament a prof. Markov poate fi recomandata pentru utilizare in tratamentul acestei afectiuni.

Sectia de ftiziologie.

Scopul cercetarii: Evaluarea eficientei utilizarii Fitococktailului “Liubitelskiy” in tratamentul complex al bolnavilor cu astm bronsic.

Concluzie: In cazul utilizarii Fitococktailului “Liubitelskiy” in tratamentul complex al bolnavilor cu astm bronsic, s-a observat ameliorarea starii la 71.4% din pacienti. SBA nutritiv Fitococktailul ,,Liubitelskiy” reprezinta un preparat eficient in tratamentul complex al bolnavilor de astm bronsic.

 Sectia de neurologie.

Scopul cercetarii: Evaluarea eficientei utilizarii Fitococktailului “Liubitelskiy pentru reabilitarea bolnavilor care au suferit o congestie cerebrala ischemica in perioada sub-acuta.

Concluzia: Utilizarea Fitococktailului “Liubitelskiy” in calitate de stimulator bioinformational reprezinta metoda cea mai fiziologica de restabilire a dereglarilor celular-energetice in cazul afectiunilor cerebral-vasculare. Metoda prof. Markov poate fi utilizata in scop profilactic la persoanele in varsta, pentru imbunatatirea elasticitatii si rezistentei vaselor cerebrale, pentru sporirea rezistentei oragnismului la actiunea factorilor nefavorabili ai mediul ambient sau ca metoda concurenta cu chimioterapia traditionala.

Citește mai departe:Spitalul clinic militar districtual nr. 333