Programari : 0735.880.282

Centrul Stiintific Oncologic din Rusia (CSOR)

Centrul Stiintific Oncologic din Rusia (CSOR) “N.N.Blohin” al Academiei de Stiinte Medicale din Rusia (ASMR). Referintele institutelor stiintifice de cercetari (ICS) referitor la folosirea metodei Markov in tratamentul afectiunilor oncologice.

Institutul de Cercetari Stiintifice de cancerogeneza al CSOR al ASMR:

Metoda reprezinta indiscutabil o directie noua si interesanta in oncologie. Actiunea selectiva asupra celulei tumorale este de perspectiva. Cercetarile in aceasta directie trebuie continuate si munca merita o transpunere in practica.

Institutul de Cercetari Stiintifice de Diagnosticare experimentala si terapie a tumorilor al CSOR al ASMR:

Nu exista dubii in privinta posibilitatilor metodei de actiune informatională asupra sistemelor biologice si a potentialului enorm reprezentat de aceasta directie. A fost elaborata o baza stiintifica riguroasa pentru aplicarea si dezvoltarea ideilor metodei in domeniul biologiei, biofizicii si biociberneticii.

Institutul de Cercetari Stiintifice de oncologie clinica al CSOR al ASMR:

Metoda modificarii informatiei genetice a celulelor tumorale si corectarea starii imunologice face parte dintre cele mai promitatoare directii de dezvoltare a oncologiei ca stiinta. In acest sens, necesitatea continuarii activitatii in aceasta directie este indiscutabila.