Programari : 0735.880.282

Carcinom de tip G3 la vezica urina

 La inceputul anului 2006, in urma unui control ecografic la vezica urinara, s-a descoperit ca aveam o tumoara de cca 9 mm.A urmat un control cistoscopic si doua operatii succesive facute in lunile februarie si martie. Examenul histopatologic a scos in evidenta tipul tumorii de tip G3, adica o tumora maligna foarte invaziva. Ca urmare propunerea medicilor de la Clinica Universitatii din Munchen a fost CISTECTOMIE.

Deoarece personal am considerat ca prin cistectomie nu putea fi aliminat 100% riscul unei diseminari la alte organe, am preferat sa ma tratez in coninuare la Centrul Tehnico StiintificVIRUS din NOVOSIBIRSK dupa o metoda noua bazata pe stimulare biologica si corectia fenotipului uman, care in cca 60% din cazuri produce distrugerea celulelor canceroase.

In anul 2006 am efectuat patru cure de tratamnt la aparatura bioinformationala, in paralel cu administrarea produselor imunocorective si antitumorale de tip fitococktail iar in anul 2007 am aefectuat tratament de intretinere cu aparatura mentionata. Deschiderea in Galati a “SC MARKOV Centrul de insanatosire” mi-a oferit prosibilitatea sa efectuez in tara, in anii 2008 si 2009, cura de intretinere anuala la aparatura bioinformationala precum si de a procura mai usor produsele imunocorective si atitumorale.

Rezultatul acestui tratament s-a pus in evidenta prin controalele facute la CT(tomografii computerizate) care in anul 2006, 2007 si 2008 au scos in evidenta faptul ca vezica urinara se prezenta in parametrii normali precum si lipsa metastazelor. Pacient - Tel. : 0722437099 Iulie 2009.

In 2006, ficei mele in varsa 20 ani i s-a depistat o tumoare cerebrala. A urmat: Rezectie causitotala sub microscop -Chimio si radio terapie -

In octombrie 2006 a facut RMN rezultatul a fost bun, Doamna Doctor a decis sa se opreasca la 6 sedinte de chimio terapie.

In august 2007 a facut R.M.N, rezultatul a fost: fosei cerebrale posterioare ce determina aria de edem, eram innebuniti, nu suportam ideia de a incepe iar chimio-terapia. Semne visibile fizic erau, si asa a mai amnat-o peste 3 luni; la R.M.N si tratament, intre timp am aflat de aceste aparate si fitocokteiluri din Siberia care urmau a fi aduse si in Romania, la Galati, imediat am luat legatura si am intrat in posesia fitocokteilului in sptembrie 2007, apoi in octombrie a facut o cura de aparate.

La sfarsitul luni noiembrie 2007 am facut R.M.N rezultatul a fost reducerea dimensionala a leziunilor descrise la nivelul fosei posterioare cat si a edemului perilezional si asa am scapat de chimio- terapie, a urmat inca 3 serii de aparate alternate cu 3 serii de fitocockteil. Acum mai ia numai fitocokteil. Rezultatele la R.M.N sund din ce in ce mai bune, drept pt care ii multumim bunului, Dumnezeu pentru ajutorul care ni la dat de a afla de aceste tratamente si ne rugam sa le dea sanatate lunga celor care se ocupa de aceste ele, aparatele sunt aduse la Galati, Centru de insanatosire MARKOV. Parintii - Tel. : 0728369026 VI - 2009