Programari : 0735.880.282

Noutati si intrebari frecvente

 

Se pot administra fitococktailuri persoanelor cu sensibilitate crescuta la anumite componente din compozitia acestora?

 In cursul procesului de prelucrare speciala a fitococktailurilor, componentele din compozitia lor isi modifica proprietatile initiale si de aceea nu pot fi percepute ca alergeni. Fitococktailurile diminueaza predispozitia organismului la alergii, contribuie la normalizarea proceselor metabolice si nu se observa reactii alergice.

 Administrarea fitococktailurilor poate fi combinata cu curele de polichimioterapie ?

 Da. Pe de o parte, preparatele chimice au actiune imunodepresiva ce diminueaza efectul stimulator al fitococktailurilor dar, pe de alta parte, administrarea preparatelor chimice necesita sustinerea suplimentara a sistemului imunitar. Din acest motiv, fitococktailurile se pot administra concomitent cu preparatele chimice pentru sustinerea sistemului imunitar iar dupa terminarea curei de polichimioterapie, pentru refacerea organismului.

 Se pot administra fitococktailurile in combinatie cu preparatele medicamentoase?

 Combinarea fitococktailurilor cu vitamine, antibiotice, antioxidanti, spasmolitice etc., administrate in medicina traditionala, nu are contraindicatii.In ce situatii sunt necesare precautii speciale in administrare? Fitococktailurile se vor administra sub supraveghere medicala in cazul afectiunilor sistemului cardio-vascular, diabetului zaharat, tromboflebitei, astmului bronsic, starilor de dupa accident cerebral vascular si altor situatii grave, precum si in cazul bolnavilor oncologici slabiti.

 Cat de des este necesar consultul medical in timpul administrarii fitococktailurilor?

 Fitococktailurile sunt destinate tratamentului independent, la domiciliu, iar medicul care recomanda aceasta metoda de tratament poate consulta pacientul in timpul sau la sfarsitul curei prin telefon sau la centrul medical.

 Se pot trata cu fitococktailuri animalele de companie?

 Da, se pot trata, doza maximă fiind de 1-3 linguriţe la 10 kg de greutate corporala.

 Prin ce diferă actiunea fitococktailurilor de cea a altor biostimulatori cu ginseng, pantocrine etc?

Actiunea altor biostimulatori are un caracter stimulator artificial si temporar, după care are loc adaptarea organismului la folosirea lor, în timp ce actiunea fitococktailurilor stimuleaza si corecteaza fenotipul organismului, inclusiv sistemul imunitar, pe o perioada lunga