Programari : 0735.880.282

Inceputul secolului tehnologiei bioinformationale

Centrul profesorului Ghenadyi Markov, de pe strada Kutateladze, intampina vizitatorii cu un miros slab de ozon si ierburi de padure. In Centrul de primire asteapta tratamentul oameni veniti dupa ajutor.Aici vin cei care cred cu adevarat in eficienta metodei Markov.

In mod cert multi dintre locuitorii Novosibirskului abia daca au auzit despre unicul si misteriosul “Balsam Markov”, care a fost unul dintre primele preparate ale terapiei prin rezonanta. Esenta descoperirii facute de profesorul Ghenadyi Markov, este urmatoarea: balsamul este purtatorul informatiei biologice despre cum trebuie sa functioneze celula sanatoasa.O astfel de informatie ajungand in organism, inflenteaza celulele bolnave, stimuleaza insanatosirea lor si in consecinta insanatosirea organismului.

Toate acestea au devenit posibile datorita descoperirilor profesorului Markov – metoda dirijarii ereditatii cu ajutorul informatiei si descifrarea limbajului celulei. Este vorba de faptul ca celula, in calitate sa de cel mai complex obiect natural, are propriul sau “limbaj” prin care “comunica” si toate fiintele vii se inteleg, folosindu-se pentru transmiterea informatiei de anumite coduri bioinformationale. In procesul cercetarilor si experimentelor stiintifice Ghenadyi Markov a incercat sa descifreze acest limbaj al celulei si chiar a invatat sa “comunice” cu unele obiecte vii, dirijand activitatea lor metabolica si in acest fel influentand dezvoltarea intregului organism.

 In lucrarile sale, academicianul Vlial Kaznaceev deja stabilise ca purtatorul informatiei in sistemul biologic, este reprezentat de cuantele campului electromagnetic, prin intermediul carora se realizeaza interactiunea dintre celule si organism. Structura acestui camp magnetic, generat de procesele biochimice, influenteaza activitatea metabolica a celulei. Campul electromagnetic, generat de schimbul de substante este parte integranta a celulei vii. Si biochimia celulei este indisolubil legata si de campul electromagnetic al tuturor celuleor organismului ! Acest este campul autocongruent al tuturor celulelor vii, care regleaza procesele biochimice din organism. Toate reactile din celula se produc pe fondul campului electromagnetic intracelular. Insa nu numai campul din interiorul organismului regleaza activitatea celulelor si organelor in intregul lor. Campul intracelular, transformand fluxurile de energie exterioare, creeaza un flux energetic bioinformational. S-a dovedit ca semnalele electromagnetice de un anumit tip pot sa fie purtatoarele informatiei care determina schimbarea reactiilor biochimice si redistribuirea energiei in sistemul complex care este organismul uman!

Reglajul de finete al organismului omului

Inca din Evul Mediu alchimistii au incercat sa gaseasca asemenea substante care, in doze mici sa poata determina modificari chimice considerabile si progrese (mutatii) substantiale in organismul uman. Nasterea homeopatiei nu a fost mistica sau profanare. Reglajele de finete ale organismului pot fi realmente modificate cu ajutorul dozelor mici si medii de substante biologic active, special selectate. Descoperirea profesorului Markov a ridicat aceasta veche presupunere la un nou nivel prin implicarea legilor geneticii bioinformaticii. Dupa ce a strans o banca de date a semnalelor informationale, purtatoare in interiorul lor ale unei anumite comenzi pentru celula, si a prelucrat rezultatele obtinute, Markov a stabilit dependenta dintre modificarile petrecute in celula si impulsurile de comanda. A rezultat o teorie logica despre infuentarea celulei in procesul ei de dezvoltare. S-au identificat noi posibilitati in domeniul dirijarii proceselor biochimice intracelulare, a proceselor fiziologice, si cel mai important – posibilitatea influentarii structurii ereditare a organismului. Intradevar, majoritatea afectiunilor omului sunt determinate de erori sau deformari survenite in “programul intracelular » de activitate a organismului. Profesorul Markov a decis sa-si foloseasca propriile date de biocibernetica celulei pentru tratarea diferitelor maladii. Astfel au aparut programele de dirijare informationale pentru restabilirea armoniei naturale, echilibrului prganismului uman. Compozitiile special selectate ale cockteilurilor bioactive, asa numitii stimulatori informationali biologici, s-au realizat in formula “Balsamului Markov” si a altor fitocockteiluri, concepute pe baza descoperirii profesorului Markov. Acestea sunt noile tehnologii de tratament, utilizate pentru prima data pentru insanatosirea organismului uman. In componenta fitocockteilurilor Markov intra produse naturale pure din punct de vedere ecologic : miere, zahar, cafea, sare minerala, decocturi de plante medicinale – sunatoare, macies, bujor si altele.

Indicatii de utilizare: stari imunodeficitare, stari insotite de scaderea activitatii fiziologice a organismului, afectiuni alergologice, boli endocrine, boli ale sistemului respirator, boli de piele, afectiuni ale tractului gastro-intestinal, afectiuni cardiace si circulatorii, boli ale sistemului nervos ; afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni renale si ale cailor urinare, afectiuni ginecologice, afectiuni pretumorale si oncologice, afectiuni urologice, boli de ficat. Principala sfera de utilizare a imunocorectorilor lui Markov este reprezentata de afectiunile oncologice, la a caror terapie s-a observat o dinamica pozitiva. Administrarea fitocockteilurilor nu este destinata acordarii primului ajutor, ci presupune o serie de cure succesive pe parcursul a 6-9 luni sau chiar mai mult, in functie de afectiune. Se administreaza o data pe zi, cu 15-20 minute inainte de masa. Doza initiala - o lingurita, cu marind ulterior zilnic doza cu inca o lingurita pana la doza maxima, pornind de la greutatea corporala a pacientului.Ca reactie de raspuns normala a organismului, se pot resimti acutizari slabe ale afectiunilor cronice. Acestea se manifesta sub forma de discomfort nejustificat, debilitate, somnolenta, senzatii dureroase in tesuturile patologice. In acest caz este necesar sa se intrerupa administrarea timp de doua-trei zile, apoi sa se reia tratamentul incepand cu jumatate din doza care a precedat simptomele mentionate.

Tehnologia unica din Siberia

In lume nu exista analogi la o asemenea metoda fiziologica ca actiune si eficienta, in tratarea unei sfere lergi de afectiuni, cum este metoda lui Markov. In majoritatea cazurilor, utilizarea metodei lui Markov nu numai ca incetineste procesul de imbatranire si corecteaza fenotipul organismului, tinand cont de particularitatile individului concret, dar si regenereaza organismul. Se exercita o actiune informationala asupra celulelor bolnave ale organismului, si in acelasi timp intregul sistem imunitar primeste un impuls puternic pentru restabilire starii sale naturale – sanatoase !

Redactia ziarului “Chestnoe slovo” felicita colectivul NTT “Virus” si personal pe Ghenadyi Alexandrovici Markov cu ocazia aniversarii de 15 ani a companiei !

Alexei STEPANOV "CHESTNOE SLOVO" // Nr.18 (432), 27.04.2005 http://www.chslovo.com/include/output_articles.asp?Id = 30985