Programari : 0735.880.282

Inceputul secolului tehnologiei bioinformationale

Centrul profesorului Ghenadyi Markov, de pe strada Kutateladze, intampina vizitatorii cu un miros slab de ozon si ierburi de padure. In Centrul de primire asteapta tratamentul oameni veniti dupa ajutor.Aici vin cei care cred cu adevarat in eficienta metodei Markov.

In mod cert multi dintre locuitorii Novosibirskului abia daca au auzit despre unicul si misteriosul “Balsam Markov”, care a fost unul dintre primele preparate ale terapiei prin rezonanta. Esenta descoperirii facute de profesorul Ghenadyi Markov, este urmatoarea: balsamul este purtatorul informatiei biologice despre cum trebuie sa functioneze celula sanatoasa.O astfel de informatie ajungand in organism, inflenteaza celulele bolnave, stimuleaza insanatosirea lor si in consecinta insanatosirea organismului.

Toate acestea au devenit posibile datorita descoperirilor profesorului Markov – metoda dirijarii ereditatii cu ajutorul informatiei si descifrarea limbajului celulei. Este vorba de faptul ca celula, in calitate sa de cel mai complex obiect natural, are propriul sau “limbaj” prin care “comunica” si toate fiintele vii se inteleg, folosindu-se pentru transmiterea informatiei de anumite coduri bioinformationale. In procesul cercetarilor si experimentelor stiintifice Ghenadyi Markov a incercat sa descifreze acest limbaj al celulei si chiar a invatat sa “comunice” cu unele obiecte vii, dirijand activitatea lor metabolica si in acest fel influentand dezvoltarea intregului organism.

Citește mai departe:Inceputul secolului tehnologiei bioinformationale