Programari : 0735.880.282

Posibile reactii de raspuns ale organismului la administrarea fitococktailurilor

Pe parcursul cresterii dozei zilnice, pot sa apara reactii similare simptomelor afectiunilor de care sufera organismul, cu alte cuvinte, tratamentul poate produce o “acutizare”. Pot sa apara simptome de disconfort nejustificat, manifestat sub forma de greata usoara, vertij, molesire, atonie, asociate curatarii organismului pe diferite cai.In unele cazuri se pot resimti dureri musculare, articulare, intestinale si ale altor organe în care exista modificari patologice.

De asemenea, este posibila cresterea temperaturii corpului pana la 39-40°C sau aparitia frisoanelor. In mod obisnuit, aceste simptome apar imediat dupa administrarea fitococktailului, apoi peste 30-40 minue ele dispar sau se diminueaza. Astfel de senzatii semnaleaza faptul ca doza de preparat este activa si suficienta pentru tratament. Gradul de manifestare al acestor procese difera de la un pacient la altul si depinde de gravitatea afectiunii, vechimea acesteia, starea generala a organismului pacientului, etc.

Procesul optim de ameliorare a sanatatii se desfasoara eficient atunci cand se produce la limita disconfortului minor. Pacientul insusi trebuie sa invete sa simta aceasta limita, care variaza pe masura cresterii treptate a dozei zilnice de fitococktail si a ameliorarii treptate a starii organismului. Tratamentul trebuie sa se desfasoare intr-un regim progresiv, neagresiv, fara depasirea dozajului recomandat.