Programari : 0735.880.282

Experienta generalizata a folosirii fitococktailurilor

Propunem atentiei dumneavoastra un material sintetizat, bazat pe realizarile medicilor Centrului Tehnico-Stiintific “Virus” in decurs de 12 ani. Experienta clinica a demonstrat ca fitococktailurile sunt eficiente în cazul tuturor afectiunilor infectioase, deoarece au o actiune pronuntat antimicrobiana, antialergica si influenteaza pozitiv sistemul imunitar. Sunt deosebit de eficiente in cazul afectiunilor cailor respiratorii superioare, rinitelor, amigdalitelor, traheobronsitelor, bronsitelor cronice, pneumoniilor.

Fitococktailurile accelereaza procesul de insanatosire in cazul tuberculozei, difteriei, scarlatinei. Fitococktailurile au capacitatea de a elimina calculuii de mici dimensiuni din rinichi si vezica urinara, datorită actiunii lor spasmolitice si diuretice, de aceea sunt utilizate in tratamentul litiazei urinare. Capacitatea fitococktailurilor de a actiona asupra principalelor verigi ale patogenezei calculilor, stabilizand la nivel normal metabolismul mineral, permite preintampinarea formarii ulterioare a calculilor. Actiunea antimicrobiana este eficienta in tratamentul cistitelor, pielonefritelor. Capacitatea de a normaliza functionarea sistemului imunitar permite remisia unor afectiuni cum ar fi glomerulonefrita. Actionand asupra metabolismului lipidelor, proteinelor, glucidelor din ficat, cat si asupra secretiei de bila, favorizeaza normalizarea activitatii ficatului dupa afectiunile traumatice, toxice (alcool si alti factori nocivi), virale (hepatite).

Testele clinice, efectuate la Institutul de imunologie clinica din Novosibirsk al ASMR, au demonstrat ca fitococktailurile pot fi recomandate ca preparat profilactic si de tratament in cazul afectiunilor respiratorii acute.

Citește mai departe:Experienta generalizata a folosirii fitococktailurilor