Programari : 0735.880.282

Dozaj

Folosirea fitococktailurilor nu este destinata administrarii de urgenta, timp de 1-7 zile, ci presupune un tratament de durata, incepand de la o saptamana si pana la cateva luni (in functie de afectiune si de gravitatea acesteia). In medie, o cura durează 3-4 saptamani iar pauzele dintre cure, 1-2 saptamani.

Exista doua modalitati de utilizare a fitococktailurilor: uz intern si extern.

Administrarea interna a fitococktailurilor se face in functie de starea de sanatate a pacientului si scopul administrarii, dozele putand fi diferite.

In cazul litiazei urinare, cu calculi mari dar care nu depasesc diametrul uretrelor, fitococktailurile trebuie folosite sub observatie medicala, deoarece fitococktailurile dispun de capacitatea de activare a functiei de filtrare a rinichilor.

In cazul folosirii concomitente a fitococktailurilor si a preparatelor medicamentoase, se va stabili un interval de timp de 1,5-2 ore intre administrarea fitococktailurilor si a medicamentelor.

Norma zilnica pentru fitococktailurile tonifiante trebuie administrata dimineata, pentru ca energizarea indusa de acestea sa nu tulbure somnul de noapte. In caz de necesitate, fitococktailurile se pot bea cu apa. Pacientii cu afectiuni cardio-vasculare si renale vor reduce consumul de sare pe durata administrarii fitococktailurilor.