Programari : 0735.880.282

Centrul Markov

Descoperiti unul dintre cele mai revolutionare tratamente din lume! Veniti la Clinica Markov din Constanta si puteti beneficia de vestita metoda de tratament a profesorului Markov, elaborata si utilizata la clinica Virus din Novosibirsk, Federatia Rusa. Doctorii nostrii, specializati in utilizarea nanotehnologiei bioinformationale a profesorului Markov, pur si simplu “comunica” celulelor dumneavoastra codul pentru insanatosire, in timp ce va relaxati.Veti fi tratat astfel, fara operatii si efecte secundare nocive organismului! 

Metoda de tratament unica in practica medicala mondiala: Metoda stimularii biologice si a corectiei fenotipului uman. Efectele metodei asupra organismului: Restabilirea si stimularea sistemului imunitar si a sistemului regenerativ.

Afectiuni care pot fi tratate: boli imunitare, tumori benigne, boli de piele, disfunctii sexuale, afectiuni alergologice , afectiuni cardiovasculare , afectiuni respiratorii, afectiuni gastro-intestinale, afectiuni ginecologice, afectiuni endocrine, afectiuni osteoarticulare, afectiuni reumatismale si degenerative, afectiuni maligne etc.

Aplicabilitate: Metoda de tratament neinvaziva, fara substante chimice de sinteza, fara efecte adverse, fara contraindicatii legate de bolile insotitoare. Poate fi utilizata singura sau in paralel cu metodele conventionale/alopate de tratament, neexistand restrictii in acest sens ci doar beneficii: aplicarea concomitenta a celor doua metode in cazul unor boli severe, creste speranta de viata, amelioreaza starea generala a pacientilor prin reducerea efectelor adverse ale medicamentelor si ale diferitelor tipuri de tratamente sau interventii invazive, scurteaza perioada de recuperare si vindeca numeroase boli. Metoda de tratament Markov poate fi utilizata si cand nu sunteti bolnavi, pentru cresterea imunitatii, prevenirea imbolnavirilor si prevenirea imbatranirii premature.