Programari : 0735.880.282

Apa vie a doctorului Markov

Centrul profesorului Ghenadyi Markov, aflat in campusul universitar Novosibirsk, este recunoscut mult in afara granitelor Rusiei. Balsamurile si fitococktailurile realizate de acest om, fac posibila restabilirea rapida a organismului practic in orice fel de afectiuni. Placute la gust, aceste siropuri normalizeaza activitatea functionala a celulelor, sistemelor si organismului in intregul sau, initiind un adevarat program natural de autoinsanatosire.

Ghenadyi Alexandrovici, atunci cand oamenii citesc pentru prima data pe flacoane, compozitia suplimentelor alimentare biologic active realizate de dvs., cu siguranta sunt destul de nedumeriti : « sare, zahar, miere, ceai negru, fructe de macies ». O asemenea compozitie se poate realiza si acasa. Asadar, in ce consta secretul?

  Produsele amintite – constituie doar matrita, purtatorul in care se poate insera informatia in limbajul celulei. Primul meu brevet «Dirijarea structurilor ereditare cu ajutorul codurilor mutagene », inregistrat cu mai bine de 20 ani in urma, este o lucrare de pionerat. Deocamdata in nici o alta tara din lume nu se cunoaste corectarea fenotipului organismului, astfel incat sa se opreasca procesul dezvoltarii afectiunilor grave, cum ar fi cancerul. Noi insa am reusit acest lucru. Balsamul meu este purtatorul informatiei biologice despre cum trebuie sa functioneze celula sanatoasa. Ajungand in organism, aceasta informatie influenteaza celulele bolnave, stimuland insanatosirea acestora.

 Cu alte cuvinte, dvs. ati reusit sa descifrati limbajul celulei si sa invatati sa « vorbiti » cu ea ?

Academicianul Vlial Kaznaceev, in lucrarile sale, deja stabilise ca purtatorul informatiei in sistemul biologic, este reprezentat de cuantele campului electromagnetic, prin intermediul carora se realizeaza interactiunea dintre celule si organism. Dupa ce am adunat o baza de date despre semnalele informationale, purtatoare ale unei anumite comenzi pentru celula, si am prelucrat rezultatele obtinute, am stabilit dependenta dintre modificarile din celula si impulsurile de comanda. Rezultatul s-a concretizat intr-o teorie logica despre influentarea celulei in procesul ei de dezvoltare. Se stie ca in majoritatea lor, maladiile omului sunt determinate de erorile/deformarile survenite in « programul intracelular » de functionare a organismului. In consecinta, am luat hotararea sa folosesc datele mele despre biocibernetica celulei in scopul insanatosirii organismului uman.

In activitatea dvs. folositi anumite aparate speciale?

Este vorba despre un intreg complex de instalatii, in care omul sau substanta sunt supusi procesarii intr-un camp electromagnetic sau cu curent electric. Cu aceste instalatii se poate face terapie sau se poate pune diagnosticul. Stand culcat pe canapeaua magneto-rezonatoare, pacientul incepe imediat sa-si simta tesuturile si organele bolnave : acestea incep sa rezoneze si sa emita semnale. In aceeasi maniera se poate face diagnosticarea cu ajutorul balsamului sau cocktailului. Pentru a depista afectiunile existente in organism, omul incepe sa bea cate o lingurita pe zi din respectivul biosupliment alimentar, marind apoi doza zilnic cu cate o lingurita pana la atingerea dozei maxime, tinand cont de greutatea sa corporala. Daca exista o afectiune, aceasta reactioneaza chiar in locul in care sunt modificari patologice, manifestandu-se prin senzatii dureroase. Am avut un pacient caruia nu i s-a putut pune diagnosticul nici in Kiev si nici in Germania. Eu le-am dat rudelor acestuia trei sticle de produs, si dupa administrarii preparatului, bolnavul a acuzat imediat dureri la un rinichi. S-au facut investigatii si s-a stabilit ca sub rinichi era o tumoare mare.

Atunci cand este vorba despre finetea actiunii asupra organismului uman, apare inevitabil intrebarea : cat de nepericuloase sunt toate acestea ?Cunoscand limbajul celulei, acesteia i se poate « spune » orice.

Falsificarile produsului meu pot fi periculoase. Toata viata, eu am observat natura si am facut experimente pe subiecti « stabili » : pe dafnii, infuzoarele pantofior. Acestea se reproduc foarte repede, si toate modificarile lor posibile se observa foarte bine. Imi amintesc de vremurile in care academicianul Koptiug convoca « adunari mari », pe care le numea asa din cauza faptului ca la ele participau aceeasi academicieni. Si la aceste adunari am tinut referate pe tema dirijarii structurilor ereditare cu ajutorul codurilor mutagene, la plante. La inceput, toate acestea s-au considerat « strict secrete », insa ulterior au fost facute publice. Academicienii au confruntat rezultatele cercetarilor mele cu propriile lor opinii si totul s-a confirmat, s-au obtinut brevetele si s-au facut toate testarile si pe soareci. S-au elaborat primele aparate, care au permis punerea pe picioare a bolnavilor cu afectiuni oncologice grave. Am ajuns ulterior la concluzia ca nu va fi simplu sa-i invat pe oameni sa lucreze cu aparatele, si am decis sa realizez un produs alimentar care sa inlocuiasca aparatul. Pentru ca acesta sa nu actioneze ca un agent chimic ci sa constituie purtatorul informatiei cu ajutorul zaharului, sarii. Fiindca veni vorba, in vechime niciodata nu se adauga otrava in zahar, intrucat zaharul neutralizeaza aceasta otrava. Pe vremea cand baba Vanga tamaduia, ea cerea sa i se aduca o bucatica de zahar. La ea insa, mecanismul de actiune era cu totul altul – prin intermediul spiritelor. Zaharul si sarea – iata o combinatie unica, ale carei proprietati nu le-a studiat nimeni. Aceasta structura este capabila sa retina informatia. Siguranta adaosurilor alimentare biologic active realizate de mine este confirmata de brevetele obtinute. In luna august a acestui an, 17 tari europene mi-au conferit al doilea europatent « Produsul Markov cu actiune profilactic-terapeutica » si informatii despre aceasta se pot gasi pe site-ul nostru international autorizat, de pe Internet.

Biosuplimentele alimentare pot fi numite imunocorectori ?

Da. Ca mijloc profilactic cocktailurile si balsamurile se administreaza cu succes in perioadele de crestere sezoniera a virulentei infectiilor virotice si bacteriene, pentru profilaxia acutizarilor sezoniere a proceselor inflamatorii cronice, in starile de stress acute si cronice, pentru profilaxia afectiunilor oncologice. Ele maresc tonusul vital, capacitatea de munca, normalizeaza activitatea sistemului respirator, tractului stomac-intestin, rinichilor si cailor urinare. Biosuplimentele alimentare realizate de noi favorizeaza restabilirea dupa afectiunile inflamatorii cronice, care reactioneaza slab la terapia antibacteriana. In cei 16 ani de activitate, balsamurile si cocktailurile Markov au dovedit o mare eficienta in afectiunile endocrine, afectiunile de piele si tumorale. Ele sunt compatibile cu toate metodele de tratament traditionale si permit diminuarea actiunii secundare a medicamentelor, accelerarea reabilitarii dupa iradiere, chimioterapie, traume, interventii chirurgicale, astenii. Centrul stiintifico-tehnic functioneaza in Novosibirsk deja de 16 ani. Din 1998, compania, in colaborare cu organizatiile stiintifice din campusul universitar a inceput productia biosuplimentului alimentar “Balsamul Markov”. Administrarea acestui preparat este permisa oficial, avand autorizatia Ministerului Protectiei Sanatatii si Dezvoltarii Sociale din Federatia Rusa, pentru utilizarea in practica clinica. “Balsamul Markov” si cateva tipuri ale cocktailului Markov, sunt fabricate si destinate tratarii inclusiv a afectiunilor oncologice, fiind brevetate. In prezent se pregatesc pentru certificare noile cocktailuri Markov.

Alexandru POPOV "CHESTNOE SLOVO", Nr 38 (504), 20.09.2006 http://www.chslovo.com/include/output_articles.asp?Id=38440