Programari : 0735.880.282

Apa vie a doctorului Markov

Centrul profesorului Ghenadyi Markov, aflat in campusul universitar Novosibirsk, este recunoscut mult in afara granitelor Rusiei. Balsamurile si fitococktailurile realizate de acest om, fac posibila restabilirea rapida a organismului practic in orice fel de afectiuni. Placute la gust, aceste siropuri normalizeaza activitatea functionala a celulelor, sistemelor si organismului in intregul sau, initiind un adevarat program natural de autoinsanatosire.

Ghenadyi Alexandrovici, atunci cand oamenii citesc pentru prima data pe flacoane, compozitia suplimentelor alimentare biologic active realizate de dvs., cu siguranta sunt destul de nedumeriti : « sare, zahar, miere, ceai negru, fructe de macies ». O asemenea compozitie se poate realiza si acasa. Asadar, in ce consta secretul?

  Produsele amintite – constituie doar matrita, purtatorul in care se poate insera informatia in limbajul celulei. Primul meu brevet «Dirijarea structurilor ereditare cu ajutorul codurilor mutagene », inregistrat cu mai bine de 20 ani in urma, este o lucrare de pionerat. Deocamdata in nici o alta tara din lume nu se cunoaste corectarea fenotipului organismului, astfel incat sa se opreasca procesul dezvoltarii afectiunilor grave, cum ar fi cancerul. Noi insa am reusit acest lucru. Balsamul meu este purtatorul informatiei biologice despre cum trebuie sa functioneze celula sanatoasa. Ajungand in organism, aceasta informatie influenteaza celulele bolnave, stimuland insanatosirea acestora.

Citește mai departe:Apa vie a doctorului Markov